Göcsej Völgye Kemping - Kustánszeg

Kikapcsolódás - Aktív pihenés -horgászat - túrázás

scroll down

Gyerektáborok

Nyári gyerektáborA Göcsej Völgye Kemping  különböző táborokkal áll rendelkezésére iskoláknak a nyári szünet hasznos eltöltésére. Ideális helyszín osztálykirándulásokra, de akár napközis táborok megtartására is.

Nyelvi tábor
Kalandtábor
Sporttábor
Erdei iskola

Csapatépítés

csapatépítésA Göcsej Völgye Kemping elhelyezkedésénél fogva ideális helyszín csapatépítő tréningekhez. Erdő, mező, tó, dombok és völgyek - ezek mind megtalálhatók kempingünk területén illetve környékén.

Semmi nem erősíti jobban a munkahelyi csapatszellemet, mintha a kollégák eltöltenek együtt egy hosszú hétvégét és megismerik egymást magánemberként is!

Rendezvényeink

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
team12
team12
team12

A Göcsej Völgye Kemping többféle szálláslehetőséggel áll az idelátogatók rendelkezésére.
Vendégeinket el tudjuk helyezni komfort nélküli faházakban és bungalókban, illetve helyet tudunk biztosítani lakókocsiknak, ám azokat is szeretettel várjuk kempingünkben, akik a klasszikus sátrazás élményét keresik.

Faházak, bungalók

2 és 4 személyes faházainkat, valamint 2 és 3 személyes bungalóinkat telefonon vagy e-mailben előre le kell foglalni. Mindegyikben van elegendő paplan, párna, szekrény, asztal, székek és természetesen áram. A vizesblokk a kis házaktól 50 méterre található.

Árakat lásd az Árak menüpontban!

 

Lakókocsi-helyek

Lakókocsival és sátras utánfutóval érkező vendégeinknek a vizesblokkhoz közel tudunk helyet adni, természetesen áramvételi lehetőséggel.

Árakat lásd az Árak menüpontban!

 

Sátorozás

Az 1,8 hektáros füves területen vannak kijelölt sátorhelyek, de a vendég választhat helyet a sátrának a kemping távolabbi szegletében is, ha ott akarja élvezni a csöndet, a nyugalmat. A sátrak kívánság szerint felállíthatóak árnyékos, félárnyékos, illetve napos területen.

 

Árakat lásd az Árak menüpontban!

 

Back to Top