Göcsej Völgye Kemping - Kustánszeg

Kikapcsolódás - Aktív pihenés -horgászat - túrázás

scroll down

Gyerektáborok

Nyári gyerektáborA Göcsej Völgye Kemping  különböző táborokkal áll rendelkezésére iskoláknak a nyári szünet hasznos eltöltésére.

Nyelvi tábor
Kalandtábor
Sporttábor
Erdei iskola

Csapatépítés

csapatépítésA Göcsej Völgye Kemping elhelyezkedésénél fogva ideális helyszín csapatépítő tréningekhez. Erdő, mező, tó, dombok és völgyek - ezek mind megtalálhatók kempingünk területén illetve környékén.

Rendezvényeink

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team11
team12
team12
team12
team12

A Göcsej Völgye Kemping többféle szálláslehetőséggel áll az idelátogatók rendelkezésére.
Vendégeinket el tudjuk helyezni komfort nélküli faházakban és bungalókban, illetve helyet tudunk biztosítani lakókocsiknak, ám azokat is szeretettel várjuk kempingünkben, akik a klasszikus sátrazás élményét keresik.

Faházak, bungalók

2 és 4 személyes faházainkat, valamint 2 és 3 személyes bungalóinkat telefonon vagy e-mailben előre le kell foglalni. Mindegyikben van elegendő paplan, párna, szekrény, asztal, székek és természetesen áram. A vizesblokk a kis házaktól 50 méterre található.

Árakat lásd az Árak menüpontban!

 

Lakókocsi-helyek

Lakókocsival és sátras utánfutóval érkező vendégeinknek a vizesblokkhoz közel tudunk helyet adni, természetesen áramvételi lehetőséggel.

Árakat lásd az Árak menüpontban!

 

Sátorozás

Az 1,8 hektáros füves területen vannak kijelölt sátorhelyek, de a vendég választhat helyet a sátrának a kemping távolabbi szegletében is, ha ott akarja élvezni a csöndet, a nyugalmat. A sátrak kívánság szerint felállíthatóak árnyékos, félárnyékos, illetve napos területen.

 

Árakat lásd az Árak menüpontban!

 

Back to Top