Göcsej Völgye Kemping - Kustánszeg

Kikapcsolódás - Aktív pihenés -horgászat - túrázás

scroll down

Rendezvényeink

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
team12
team12
team12

 Gyerektáborok

Angol és német nyelvi táborok

 

göcsej Völgye nyelvi tábor

 

6-14 éves korig, illetve 14-18 éves korig lehet jelentkezni. Korcsoportokra osztva folyik a tanulás. Naponta 3-5 óra, életkortól függően, két részletben, délelőtt illetve délután. Az oktatás játékos formában zajlik, a beszédre helyezve a hangsúlyt. A szabadidőben strandolás, kirándulás és sportvetélkedők nyújtanak ideális elfoglaltságot a gyerekeknek, fiataloknak.
A táborok igény szerint 4-5 vagy 6-7 naposak, minimum 6, maximum 12 fő esetén indulnak. Elhelyezés faházakban/bungalókban (ágynemű huzatot hozni kell!):

Árak: 6-14 éves korig:   5 nap     25.000 Ft/fő; 7 nap     35.000 Ft/fő

        14-18 korig:           4 nap     25.000 Ft/fő; 6 nap     35.000 Ft/fő

A feltüntetett összegek csak a szállást és a szakmai foglalkozások árát tartalmazzák! Teljes ellátás esetén ehhez hozzá kell számolni napi 2 ezer forintot/fő!

 

Sporttábor

Programjainkban játékos keretek között, szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a táborlakók a mozgás örömével.
Az aktív pihenést kedvelők számára jól felszerelt füves sportpálya áll rendelkezésre. Testnevelő tanáraik vezetésével várjuk kiscsoportok (10-14 fő) jelentkezését. Egész napos minőségi sportolási lehetőséget biztosítunk. A foci folyamatosan gurul, ez azonban nem egy intenzív edzőtábor. Játékosan fejlesztjük a gyerekek képességeit.
Nem akadály, ha eddig egyik sportágban sem tűntél ki!
A focin kívül lehetőség van röplabdázásra és tollaslabdázásra is a tóparti homokos strandröplabda-pályán, valamint kosárlabdázásra és pingpongozásra a kemping területén. A jókedv és szórakozás sportolás közben is garantált!

Kalandtábor

A kalandtábor NEM az, amikor késő éjszaka beküldjük diákjainkat egy átláthatatlanul sűrű erdőbe zseblámpa nélkül, és még ijesztgetjük is őket.

A kalandtábor olyan, mint egy mese, amely hirtelen megelevenedik. Vége a tévé előtti heverészésnek, itt cselekedni kell! Cseppet sem könnyű feladatok várnak a gyerekekre, mint pl. számháború, krimijáték, tábortűz, erdei túra és bátorságpróba.

Kalandtáborainkban előtérbe kerül a mozgás, testi aktivitás jelentősége, de fontos szerepet kapnak a logikai feladatok, és kvízjátékok is, amelyek megoldása frissen tartja, sőt fejleszti a gyerekek kombinációs és problémamegoldó képességét.

Kalandos programjaink elsősorban a természetben zajlanak, ezzel is igyekszünk a gyerekek környezettudatosságra való nevelésében részt venni. Arra törekszünk, hogy a játékos feladatokkal lehetőséget adjunk a fiataloknak a szórakozásra, ugyanakkor a szabadidő hasznos eltöltésére.

Erdei iskola

Kempingünkben erdei iskola is működik, általános iskolások számára. Célunk megismertetni és megszerettetni a gyermekekkel a természetet. Játékos formában tanítjuk meg nekik, hogy tiszteljék a természeti erőket és óvják az őket körülvevő élővilágot hétköznapi életük során is. A foglalkozások tartalmasak, ugyanakkor remek szórakozást is nyújtanak a diákoknak.
Mindehhez tökéletes környezetet, természeti és tárgyi feltételeket nyújt a Göcsej egyik legszebb völgye. Kustánszeg, ez a barátságos kis falu, valamint  a GÖCSEJ VÖLGYE KEMPING tulajdonosainak vendégszeretete gondoskodnak arról, hogy gyermekek és felnőttek maradandó élményekkel gazdagodva térjenek haza.
Az erdei iskola programját alsó tagozatos gyerekeknek 3-4 naposra (2-3 éjszakára), a felsősöknek 4-5 naposra (3-4 éjszakára) terveztük. Természetesen ettől eltérő megoldásokra is vállalkozunk.

Miért nálunk?
- A Göcsej földrajzi adottságai ideális lehetőséget biztosítanak a környezettudatos nevelésre, a többnapos erdei iskolai programok megvalósítására.
- A gyermekek megszokott környezetüktől távol új ismeretekkel gazdagodnak.
- A természetközeli, játékos tanulással szerzett élmények hozzájárulnak tudásuk elmélyítéséhez.
- A gyerekeket kényelmes, 2 vagy 3 személyes bungalókban helyezzük el. A tisztálkodásra közös, ám mindig tiszta vizesblokkban van lehetőség.
- Erdei iskolánk árai a legkedvezőbbek a környéken.
- Nyáron a kemping szomszédságában elterülő tóban fürödhetnek vagy horgászhatnak, a kiépített szabad strandon röplabdázhatnak, focizhatnak, hintázhatnak a gyerekek.
- A kemping területén mód van pingpongozásra, tollaslabdázásra, focizásra, hiszen a szabadtéri sportok is hozzátartoznak az egészséges élethez.

Az Erdei Iskola programja:
- rövid túrák a faluban, kb. 3-4 km (a fa harangláb, a göcseji tájház és a millenniumi emlékmű megtekintése)
- háziállataink közelről (néhány falusi gazda bemutatja a ház körüli állatokat a gyermekeknek, akik segédkezhetnek az etetésnél, állatgondozásnál.)
- zöldségeink, gyümölcseink közelről (a gyermekek megismerkedhetnek fontosabb konyhakerti növényeinkkel, gyümölcseinkkel)
- közösségi játékok, sportversenyek a kemping területén (foci,  asztalitenisz és tollaslabda-bajnokság)
- ügyességi vetélkedők, akadályversenyek, éjszakai bátorságpróba
- tábortűz, szalonnasütés, előtte rőzsegyűjtés és saját nyárs elkészítése

Árak:
teljes ellátással: 4.700 Ft/fő/éj

Az erdei iskolák május 1-től indulnak, és egész nyáron át folyamatosan lesznek, szeptember 30-ig.
Az első napon ebédet és vacsorát kapnak a gyerekek, az utolsó napon pedig reggelit.

Alkategóriák

Fogyitábor 50 év vagy/és 80 kg fölöttieknek

Szültél 1-2-3 gyereket? Netán beléptél a változó korba? Vagy csak szeretsz enni? Mindhárom esetben szinte biztos, hogy felment rád az évek során néhány fölösleges kiló. Van egy rossz hírem: Ezek a kilók NEM fognak egy hét alatt eltűnni. Jó hír viszont, hogy ha igazán akarod, és elég kitartó vagy, akkor igenis megszabadulhatsz tőlük!
Ha úgy érzed, a párod nem tart már elég vonzónak, és attól félsz, hogy előbb-utóbb lecserél egy csinosabb, fiatalabb nőre, HAGYD elmenni, mert akkor más gondok is vannak a kapcsolatodban.
NE más kedvéért akarj változtatni a külsődön, hanem a MAGAD kedvéért! 10-20 kilóval soványabban nem csak csinosabb leszel, de egészségesebb is, mert jóllehet, a gyerekeidet már felnevelted, de tuti nagy öröm lenne végignézni az unokáid felcseperedését is. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy minél csinosabb vagy, annál nagyobb lesz az önbizalmad, aminek az élet minden területén hasznát veszed.
Mit kínálunk neked, amit csak nálunk/tőlünk kaphatsz meg?
Helyszín: Göcsej völgye kemping, Kustánszeg (Zala megye)
Íme a programok és a napirend:
- Szállás faházakban, bungalókban
- reggelente tibeti jóga (kezdőknek is!)
- krokodiljóga (nem csak hátfájósoknak!) + alakformálás
- szénhidrátban szegény reggeli
- reggeli után séta a kustánszegi tó körül (kb. 2 km)
- jó idő esetén úszás, fürdőzés a tóban
- kalóriaszegény ebéd (párolt csirkemell, rizs, zöldségek stb.)
- délután kiadós séta (5-6 km, a tábor vége felé akár 10-14 km) a környező nevezetességekhez illetve a Kék túra útvonalán
- uzsonnára gyümölcsök, magvak, zabpehely joghurttal, stb.
- vacsi előtt rövid előadások az egészséges táplálkozásról, „Hogyan érjük el a hőn áhított testsúlyt koplalás és szenvedés nélkül?” címmel
- fehérjedús, szénhidrátmentes vacsi (csirkemell, vagy hal zöldésegekkel)
- pótvacsi későn fekvőknek (pl. sovány túró)
- esténként tábortűz (utolsó este sasliksütés csirkemellből, zöldségekkel), relaxálás vagy éppen kareoke-buli, amit szeretnétek
- hét elején mindenkinek egy 40 perces masszázs Ceragem-ágyon
- utolsó előtti napon: kirándulás Dobronakba (Szlovénia), az energiaerdőbe (35 km a kempingtől) + látogatás az orchideafarmon, szintén Dobronakban.
Szabadidőtökben egyéb sportolási lehetőségek: kerékpározás, pingpongozás, darts, csocsó, íjászat, rőzsegyűjtés az esti tábortűzhöz.
Ár: 10.000 Ft/nap
A turnusok minimum 8, maximum 12 fővel indulnak és vasárnaptól vasárnapig, azaz 8 napig tartanak.
Akció, ha május 31-ig jelentkezel: 7-et fizet, 8-at kapsz!
Ára: az akció idején 80.000 Ft helyett 70.000 Ft
Plusz költség ellenében: műszeres egészségi állapot-felmérés és életmód-tanácsadás, csoportos meditáció diplomás thetahealing-oktatóval.
Ha gyermeke(i)det nem tudod kire bízni a tábor idejére, nyugodtan hozd őket magaddal! Igény esetén a kötelező fogyi-foglalkozások alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, szakképzett pedagógus fogja elszórakoztatni őket. Ha a párod se akar kimaradni a jóból, ne hagyd otthon, biztosan talál magának elfoglaltságot, miközben te szépülsz és épülsz. A Göcsej völgye kemping ideális helyszín családi nyaralásokhoz.
Csak akkor jelentkezz, ha elég elszántnak érzed magad, és komolyan változtatni akarsz az életmódodon a vonzóbb külső és egészségesebb belső érdekében!
Nem vagyunk varázslók, NEM tudjuk eltüntetni rólad a fölösleges kilókat, DE ha kellő kitartással és akarással érkezel hozzánk, majd hazautazva tovább haladsz azon az úton, amit táborunkban mutatunk neked, akkor a siker nem fog elmaradni!
Pénzvisszafizetési garancia: Ha a 8. napon úgy érzed, nem azt kaptad, mint amire számítottál és erőfeszítéseid sem kilóban sem centiben nem mutatnak eredményt, akkor távozásod előtt visszafizetjük a foglalkozások árát!
Kérlek, osszátok!
Göcsej völgye kemping Telefonszám: +36202470234

Back to Top